کاکا نوعی کلوچه است و مخصوص استان
گیلان می باشد.
مواد لازم :
آرد گندم 150 گرم ( یک پیمانه ) |
|
کدو حلوایی پخته و له شده یک پیمانه |
|
تخممرغ یک عدد |
|
شکر نصف پیمانه |
|
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری |
|
گلاب یا شیر نصف پیمانه |
|
گردو خرد شده نصف پیمانه |
|
دارچین، هل و روغن به میزان لازم |
طرز تهیه :
تمام مواد را باهم مخلوط کرده و میگذاریم نیم ساعت بماند، سپس به شکل دلخواه (یا دایرههای کوچک) درآورده، در روغن سرخ میکنیم. در هنگام مصرف، میتوانید کمی پودرقند و دارچین روی آن بپاشید و با خلال پسته تزئین کنید.